Tuesday, 3 January 2012

Story Baby Fatin ♥

Assalamualaikum 
Kite nak story pasal yg orang kite paling sayang sekali . hihi .
Okeyh , Perhatikan gmba  bawah nie . hihi .
|
|
|
V

|
|
|
V
Nampak tak Pic dekat atas tu ? Comel ta ? hihi , Kite sayang dye sngat-II .

Hihi , Start story pasal dye 

Dia nie masi kite buad die tauching dia selalu diam jee , hihi , tapi kalau dia diam comel comell .
Kite start couple dengan dia
3/1/2012 .
Baru je kite couple , hihi , tapi dia nak kawin dengan kite , awaaa 
♥ , terharu nyee .
Kite sayang die sngat-II , Kite x nk tinggal kan diaa , hihi , Kite suke couple dgan diee .
Mase malam 3/1/2012 tu kite call dia , awaa , Die kate suara kite comell , hihi ,
Da la suara kite macam  budak perempuan , hihi ,


Kehkehkeh , Tengok da gila daaa , Haha , Nak tahu facebook dia ke ? x payah laa , haha ,
Nak tahu ? Lu pikir la sendiri , haha ,
Hihi , Dia nie duduk dekat Sungai buloh , Jauh la jugak kan , hihi .
Kite duduk dekat Klang , Bandar Puteri , hihi .
Okeyh . hikhok , Geram nyee mase call diaa , hihi , dia pakse kite tido , haha ,
Nasib baik dia sayang kite , kalau x sayang , x nak kawan , haha .
Hihi , Tuhan Tolong Lembut kan hati diaa ,


Okeyh baby ,
Iloveyousomuch  babyy .
Kite nak kawin dengan diaa , kite nak kite nak , haha ,
Kalau baby x nak x ape laa , x pakse ponn . Harap baby nak , hihi .
Baby , Iloveyou until i die okeyh , hihi ,

Baby , Kite selalu call awak kan kan , hihi , awak mesti suke , hihi ,
Okeyh laa , Sini je la cerita nyee , hihih ,
Kbyee ,
Assalamualaikum
Taken by : Fatin Nurraihan